Tituly autora Kateřina Kuranova

Sledovat autora

Kateřina Kuranova (5. 11. 1986)

Kateřina Kuranova začala v dubnu roku 2014 psát o jídle a především o mixování smoothie. Na svém populárním blogu Smoothcooking.cz a prostřednictvím videí na Youtube ukazuje, že kvalitně připravené jídlo nemusí být drahá a pracná záležitost. Kniha shrnuje všechny její dosavadní zkušenosti s mixováním smoothie – a nabízí i odpovědi na otázky, které Kateřina dostávala v průběhu let od svých fanoušků.
Žije v Praze s manželem Artym a dvěma fenkami. Miluje cestování, dopustit nedá zejména na Francii, kterou si oblíbila nejen pro její kulturu, ale v neposlední řadě kvůli mnoha francouzským lahůdkám, hlavně sýrům. Ze svých cest točí videa na Youtube, takže se s ní i vy můžete projít po světových metropolích, nakoupit řecké olivy nebo si vypít kávu v holandské kavárně.

Ocenění:
2014 soutěž Blogerka roku, kategorie Objev roku – 6. místo
2015 soutěž Food blog roku, kategorie Objev roku – 5. místo, kategorie Volba čtenáře – 9. místo
2015 soutěž Czech blog awards, kategorie Food – 4. místo
2016 soutěž Food blog roku, kategorie Cestování – 5. místo, kategorie Volba čtenáře – 4. místo


Petra Novotná (28. 9. 1984)

Petra Novotná je profesionální fotografka, která se specializuje především na food fotografii. Vystudovala počítačovou grafiku na Střední škole aplikované kybernetiky se sídlem v Hradci Králové, ale postupem času se přes své dva foodblogy dostala od portrétní fotografie až k fotografii jídla. Okamžitě věděla, že je to směr, kterým se chce profesně vydat a věnovat se mu naplno. V roce 2016 vyhrála v Londýně prestižní soutěž Foodphotographer of the Year v kategorii Cream of the Crop. Nyní spolupracuje na několika projektech a kuchařkách a fotí jídlo pro reklamní účely, kalendáře, časopisy atd. Její portfolio najdete například na stránkách www.food-style.cz

Zobrazuji položky: 1 až 2 z 2
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80