Tituly autora Anne Jacobsová

Sledovat autora

Anne Jacobsová

Anne Jacobsová vyrostla ve Wiesbadenu, kde oba rodiče působili jako herci ve Státním divadle. Vystudovala literaturu a jazyky a krátce po studiu začala psát; zpočátku krátké příběhy, později divadelní hry, scénáře a romány. Nyní žije jako spisovatelka na volné noze nedaleko Frankfurtu nad Mohanem.
Anne Jacobsová vydala pod různými pseudonymy řadu rodinných ság a historických románů (Marie Lamballe, Leah Bach aj.). Rodinná sága Panský dům, jež líčí osud jedné rodiny na pozadí novodobých německých dějin, se rázem ocitla na předních místech žebříčku bestsellerů nejen v Německu, ale i v řadě dalších zemí. Velkého úspěchu dosáhla i autorčina trilogie Venkovské sídlo, jež vypráví o starém panském statku v Meklenbursku-Předním Pomořansku a přibližuje nám osudy jeho obyvatel.
Anne Jacobsová žije se svou rodinou poblíž Frankfurtu nad Mohanem, v malé obci v Taunusu, kde dostává ty nejlepší nápady na své romány.
Euromedia Group od této autorky vydala prvních pět dílů Panský dům, trilogii Venkovské sídlo, trilogii Kavárna U Anděla (připravujeme pokračování), dvoudílný román z Afriky Nebe nad Kilimandžárem a Něžný měsíc nad Usambarou, samostatný africký román Ostrov tisíce hvězd a dvoudílný román Ateliér Rosen.

Zobrazuji položky: 1 až 14 z 14
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80