Tituly autora Sabine Ebertová

Sledovat autora

Sabine Ebertová

Sabine Ebertová se narodila v Ascherslebenu, vyrůstala v Berlíně a v Rostocku vystudovala latinskoamerické a jazykové vědy. Jejím dlouholetým domovem se stal Freiberg, kde pracovala jako novinářka a napsala řadu naučných knih. Vášeň pro saské a německé dějiny ji přiměla psát historické romány, jež se všechny rázem staly bestsellery. Její úspěšný debutový román Tajemství porodní báby zfilmovala stanice ARD jako dvojdílný film a v opěvovaném divadelním zpracování byl poprvé uveden v přírodním divadle v Rathenu.
Autorka dnes žije v Drážďanech.
Euromedia Group vydala autorčinu ságu z raného středověku Tajemství porodní báby, Osudy porodní báby, Rozhodnutí porodní báby, Kletba porodní báby a Sen porodní báby.
Na ni navazuje román Krev a stříbro, v němž osudy Freibergu a potomků porodní báby Marty pokračují. Na trh rovněž uvedla dvoudílný román z napoleonských válek 1813 – Válečný požár a 1815 – Krvavý mír a zatím první tři díly středověké pětidílné ságy Meč a Koruna – Mistr mystifikace, Meč a Koruna – Mladý sokol a Meč a Koruna – Čas zrady.

Zobrazuji položky: 1 až 4 z 4
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80