Knižní web

Tituly autora Michaela Gautam

Sledovat autora

Michaela Gautam

Jsem máma tří dětí, co na mateřské vybudovala firmu s obratem přes 50 milionů Kč v roce 2017. Provozovatelka a hlavní sponzorka domova pro desítky opuštěných dětí v Nepálu.

Manželka jednoho z nejosvícenějších mužů, co znám. Vášnivá propagátorka teorie, že vesmíru nejlépe prospějeme, budeme-li s čistotou v srdci dělat to, co nás nejvíc naplňuje. I kdyby to mělo na první pohled vypadat jako chyby.

Mým velkým snem je inspirovat a motivovat ty, kteří o to stojí.

Ty, kteří jsou na tom třeba podobně, jako jsem byla já před nějakými pěti deseti lety. Spoustu věcí jsem se za tu dobu naučila, mnoho názorů jsem upravila nebo úplně změnila. Život se zdá rok od roku jasnější, jednodušší, uchopitelnější. V mých článcích, knihách, na seminářích i při koučinku říkám to, co bych řekla té čtyřiadvacetileté Myshe, která čerstvě porodila, trápila se na mateřské, nebyla si sama sebou jistá, plácala se ve financích i ve vztazích, opatrně začínala fušovat do podnikání… Možná jste v některé z těchto oblastí také na začátku. Tak jestli s Vámi cokoli z toho, co píšu a říkám, zarezonuje a pomůže Vám… i kdyby jenom trošičku… budu ráda.

Založila jsem a vedu neziskovou organizaci Thao.
Provozujeme domov pro děti v Nepálu – jedné z nejchudších zemí světa. Věříme v důležitost vzdělání, a proto všem našim svěřencům platíme školné na soukromé škole. Dáváme chudým dětem a sirotkům šanci užít si dětství naplno. Bez starostí. A s úsměvem! Víme, že nespasíme svět, ale nesmíříme se s tím nedělat nic.

Jsem majitelka obchodu s nepálskou módou Thao.
Značka THAO spojuje obchod s originální módou ruční výroby a neziskovou organizaci. Pomalu expandujeme do zahraničí: e-shop kromě Česka funguje na Slovensku a v Německu. Naším cílem je dávat nepálským chudým krejčím a švadlenám práci, a tím šanci na lepší život. Zakládáme si na férovém obchodování. Chceme, aby naši řemeslníci pracovali v bezpečných podmínkách, dostávali slušnou odměnu a jejich práva byla vždy respektována a dodržována. Věříme ve vztahy a dlouhodobá partnerství. S našimi dodavateli pracujeme od našeho vzniku a díky tomu můžeme neustále zlepšovat jejich podmínky. Dáváme lidem práci, aby nebyli závislí na západních charitách, ale uměli se o sebe postarat. Ze zisku sponzorujeme provoz stejnojmenného dětského domova v nepálském Káthmándú.

Nejsou k dispozici žádné tituly tohoto autora odpovídající zadaným kritériím.