Knižní web

Tituly autora Iny Lorentzová

Sledovat autora

Iny Lorentzová

Za jménem Iny Lorentzová se skrývá manželský autorský pár, který svými četnými historickými romány a špionážními thrillery vytváří jeden bestseller za druhým.
Jejich knihy se prodávají v mnoha zemích a získávají na miliony čtenářů, kteří se znovu a znovu nechávají unášet jejich příběhy do minulosti.

Euromedia Group vydala zatím šest dílů historické ságy Kočovná nevěstka, Markytánka, Křesťanská otrokyně, Dcera kočovné nevěstky, Dcery hříchu a Lest kočovné nevěstky (a připravuje díl sedmý), americkou ságu Zlatý břeh, Bílá hvězda a Divoká země, jakož i samostatné romány Kastrátka, Obchodnice se zlatem, Poutnice a Lvice
. Knihy Kočovná nevěstka a Poutnice se dočkaly i filmového zpracování. Divadelní uvedení Kočovné nevěstky v Bad Hersfeldu nadchlo v létě 2014 tisíce návštěvníků a zaznamenalo obrovský úspěch. Romány Iny Lorentzové jsou prodány do mnoha zemí.
Na jaře 2014 dostala Iny Lorentzová za své zásluhy v oblasti historických románů cenu "Homer Ehrenpreis in Gold". www.inys-und-elmars-romane.de

Zobrazuji položky: 1 až 6 z 6
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80