Jak se stát členem Knižního klubu PREMIUM

100 otázek a odpovědí – GDPR, Zákoník práce (2019)

(0x)
Nakladatel:Poradce
Jazyk: česky
Pořadí vydání:1.
Počet stran:128
Typ, vazba:Kniha, paperback
Formát, hmotnost:147 × 210 mm, 124 g
Více podrobností
Klubová cena: 112 Kč
Běžná cena: 149 Kč
Ušetříte: 37 Kč
Kolik zaplatím za dopravu?
Skladem 
Připraveno k expedici.
Informace o dostupnosti

Zboží skladem předáváme dopravci do 1-2 pracovních dnů.

Doba přepravy dopravcem:
  • 1 den

Poslední změna: 24.05.2019 09:48

Anotace

Publikace 100 otázek a odpovědí GDPR a zákoník práce byla sestavena renomovanými autory, kteří se v ní hloubkově věnují novému zákonu o GDPR a zákoníku práce, včetně řešení na otázky zaměřené na tyto oblasti. Titul obsahuje tyto témata: •chráněný zájem •informační povinnost •pověřenec •mlčenlivost •identifikace osoby •ochrana osobních údajů •dozorový úřad •mzda •rozvrh pracovní doby Základem ochrany soukromí člověka je úprava obsažena v občanském zákoníku. Obecná úprava ochrany soukromí je obsažena v nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, (GDPR), které od loňského roku nahradilo zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Zákoník práce i zákon o zaměstnanosti představují speciální úpravu ochrany osobních údajů zaměstnance, občanskoprávní úprava působí vůči těmto úpravám podpůrně. Publikace 100 otázek a odpovědí je tematicky členěná do 2 kapitol, ve kterých naleznete řešení na otázky zaměřené na oblastí ochrany osobních údajů, vybrané řešení případů z praxe podle zákoníku práce, odměňování a cestovní náhrady.

Specifikace

Název: 100 otázek a odpovědí – GDPR, Zákoník práce (2019)

Autor:

Titul je zařazen do žánrů:

ISBN: 978-80-7365-426-9

EAN: 9788073654269

Objednací kód: NA350039

Hodnocení a komentáře

Titul ještě nikdo nekomentoval, buďte první.

Přidejte svůj komentář

E-mail nebude zveřejněn. Vyplňte v případě, že chcete být informování o reakcích na Váš komentář.


Žánry