Tituly autora David Gruber

Sledovat autora

David Gruber (* 22. října 1955, Ostrava)

je český autor, propagátor technik duševní práce a podnikatel.
Po maturitě nastoupil na Vysokou školu báňskou v Ostravě, obor systémové inženýrství, ale v polovině studia byl tento obor přeřazen pod Ekonomickou fakultu VŠB. David Gruber promoval s diplomovou prací, ve které se zaměřil na psychologické téma systému lidských potřeb.
Následně absolvoval čtyři semestry postgraduálního studia pedagogicko-psychologického zaměření na filozofické fakultě UP v Olomouci. V roce 2002 se zúčastnil tříměsíčního kurzu ACE College v Sydney, v oboru Managerial soft skills, kde získal cerifikát.
David Gruber se zaměřuje na rychločtení, koncentraci, paměť a tvořivost, efektivní studium cizích jazyků, racionální čtení atd. Na tato témata píše knihy, samostatné publikace, pracuje jako lektor a konzultant doma i ve světě. Pro televizi vypracoval několik vzdělávacích seriálů, které i uváděl, a své články publikoval v Květech, Mladém světě atd.
Vydal například zajímavé knihy: Jak efektivně učit cizí jazyk, Zlatá kniha komunikace, Teorie racionálního čtení, Rychločtení – šetřme časem, Bude hůř, ale vám bude líp, Nikdy se nevzdávej atd.

Zobrazuji položky: 1 až 4 z 4
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80