obchodnik

Tituly autora Josef Jonáš

Sledovat autora

Josef Jonáš (* 29. července 1945, Náchod)

je český lékař věnující se alternativní medicíně, a autor naučných knih o léčitelství.
Josef Jonáš vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Plzni. Po absolvování univerzity se stal primářem psychiatrického oddělení nemocnice v Chomutově.
Jeho nadšení pro přírodní medicínu však zvítězilo, a proto MUDr. Josef Jonáš klasickou medicínu opustil a otevřel si v Praze privátní ordinaci přírodní medicíny. Stal se tak prvním českým léčitelem, který se přírodní medicínou začal zabývat profesionálně. Dále se zabýval metodami, jako je EAV, Vega, funkční diagnostika, biorezonance, makrobiotika, homeopatie, shiatsu nebo manuální medicína.
Přírodní medicína se tak stala prvopočátkem pro zavedení metody řízené a kontrolované detoxikace organismu. Od roku 2011 má soukromou poradnu, kde se vedle svých klientů věnuje především dalšímu výzkumu v oblasti řízené a kontrolované detoxikace a vývoji nových preparátů.
MUDr. Jonáš je autorem článků v nejrůznějších časopisech i odborné literatuře, vystupoval v televizních i rozhlasových pořadech. Napsal několik praktických knih a příruček: Kde končí duše a začíná tělo, Jonášova kuchařka pro zdraví, Křížovka života, Tajenky života od teorie k praxi atd.

Zobrazuji položky: 1 až 2 z 2
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80