Knižní web

Tituly autora Kelly Hoppen

Sledovat autora

Hoppen Kelly

Kelly Hoppen zahájila svoji kariéru interiérové designérky v šestnácti letech, když byla pověřena přestavbou kuchyně u přátel svých rodičů. Touto skromnou zakázkou začala kariéra jedné z nejvýznamnějších bytových architektek současnosti. Dnes se Kelly již 37 let drží na špici interiérového designu a je držitelkou mnoha ocenění v oblasti designu. Od roku 2009 je rovněž nositelkou Řádu britského impéria.
Styl, který Kelly vytvořila, se neustále vyvíjí, ale v jeho základu zůstává spojení západní a východní estetiky: čisté linie, neutrální barvy a pestrá směsice povrchů. Své myšlenky vtiskuje domům, jachtám a letadlům soukromých klientů z celého světa. Navrhuje ale rovněž interiéry hotelů, restaurací, kanceláří a velkých linkových letadel. Mezi její projekty z poslední doby patří například zakázka pro Pearl Motor Yachts.
Značka Kelly Hoppen spolupracuje s vybranými firmami a společně vytvářejí nabídku produktů prodávaných po celém světě. Z kolekce Kelly Hoppen můžete vybírat na webu www.kellyhoppen.com nebo na stránkách QVC UK, kde jsou k dostání povlečení a bytové doplňky.
O získané zkušenosti se Kelly dělí se studenty ve své Škole designu. Kromě toho je rovněž autorkou sedmi publikací o designu. V roce 2011 vedla projekt televizní stanice Channel 5 nazvaný Dokonalé interiéry a od roku 2013 je členkou poroty pořadu Den D uváděného na programu BBC2. Kelly je rovněž velvyslankyní charitativních organizací Prince’s Trust, Prince’s Initiative for Mature Enterprise a vládní kampaně GREAT.

www.kellyhoppen.com blog.kellyhoppeninteractive.com

Nejsou k dispozici žádné tituly tohoto autora odpovídající zadaným kritériím.