Knižní web

Tituly autora Kinkorová Zoša, Matula Miloš

Sledovat autora

Zoša Kinkorová

Legenda české astrologie, mezinárodně uznávaná Zoša Kinkorová, se astrologií zabývá již téměř padesát let. Každý horoskop je pro ni románem, pro který hledá šťastné řešení, detektivkou, do jejíhož tajemství vnáší světlo. Vyhodnotila tisíce horoskopů a napsala šest knih: Poselství věků, Tajemství osudu, Tajemství šťastného života, Tajemství proměn, V souzvuku s nekonečnem a Tajemství souvislostí. Donedávna se účastnila i světových astrologických kongresů v Lucernu ve Švýcarsku. Byla rovněž hostem několika kongresů Forum 2000, které pořádal v Praze Václav Havel. Miloš Matula

Miloš Matula absolvoval FAMU, je filmovým a hudebním producentem, spisovatelem, žurnalistou, ale rovněž reklamním a PR specialistou. Dlouhá léta se zabývá alternativní medicínou, spiritualitou a meditací, kterou rovněž učí na svých seminářích v rámci své šamansko-ezoterické školy Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla v České republice i v zahraničí.
Od útlého věku se zajímá o starověký Egypt. Jeho láska k této starověké civilizaci a všemu, co je s ní spjato, vyústila v knize Achnaton a Nefertiti, faraoni Slunce, kde shrnul své více jak pětadvacetileté bádání, a která vyšla v roce 2010.
Poté vydal knihy rozhovorů Hvězdy ezoterického nebe I. - Kniha plná energie (2011) a Hvězdy ezoterického nebe II. - Kniha plná zdraví (2012).
V roce 2008 poprvé odjel do Střední Ameriky, aby poznal potomky Mayů a seznámil se s učením a moudrostí jejich předků, které zúročil ve své další knize 2013: Hvězdná brána k Novému věku, která se zabývá nejen učením a tradicemi starověkých Mayů i jejich kalendářem, ale rovněž časovým zrychlením, starověkými civilizacemi a transformací vědomí v období let 1997-2026. Jeho nejnovější počinem je výpravná pohádka ze starověkého Egypta Zakletý ostrov s ilustracemi Inky Delevové, která vyšla v roce 2013.
Více o autorovi se můžete dozvědět zde: www.milosmatula.cz

Zobrazuji položky: 1 až 1 z 1
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80