Knižní web

Tituly autora Robert T. Kiyosaki

Sledovat autora

Robert T. Kiyosaki (* 8. dubna 1947, USA)

je americký podnikatel a spisovatel.
Po absolvování střední školy nastoupil Robert Toru Kiyosaki na námořní obchodní akademii v New Yorku, kde také odpromoval. Následně vstoupil do námořní pěchoty, a odešel do Vietnamu jako pilot vrtulníku a důstojník. Po návratu z války začal se svou obchodní kariérou, když začal pracovat jako prodavač kopírek Xerox.
První samostatnou akcí bylo založení společnosti, která zavedla jako první na trh velcronylonovou peněženku určenou pro surfaře. Přesto firma po prvotní úspěších zkrachovala. Další obchodní akcí byla výroba licencovaných peněženek s logy heavy metalových hudebních skupin (Iron Maiden, Judas Priest apod.) . Společnost opět zkrachovala, a tak se pokusil ještě o založení tentokrát úspěšné mezinárodní společnosti Rich Dad Company, Inc. Tato společnost prodává vzdělávací produkty a knihy s tématem „jak zbohatnout“ . Další obchodní aktivitou, kterou se zabývá, jsou nemovitosti.
Autor vlastní patent na stolní hru Cashflow, kterou vytvořil na základě třech poznatků:
1. Když člověk čte, zapamatujete si v průměru 10–20 % obsahu.
2. Když člověk poslouchá přednášku, zapamatuje si jen 20–30 %.
3. Když člověk něco aktivně dělá, zapamatuje si až 60–70 %.

Robert T. Kiyosaki je autorem knih: Bohaté dítě, chytré dítě; Bohatý táta, chudý táta; Proroctví; Kam se poděly mé peníze; Do důchodu mladý a bohatý; Bohatá žena; Co máte vědět, než začnete podnikat; Bohatý táta radí jak investovat a mnoho dalších.

Zobrazuji položky: 1 až 3 z 3
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80