Knižní web

Tituly autora Rissová Suzanne, Palaganová Teresa

Sledovat autora

Suzanne Rissová

Bývalá šéfredaktorka časopisu Working Mother Suzanne Rissová je držitelka několika novinářských ocenění s patnáctiletou praxí tvorby pro ženy. Jako odbornice na branding v tisku, televizi a digitálních médiích pravidelně píše o výchově, zdraví a životním stylu a finančních záležitostech. Suzanne, absolventka magisterského studia žurnalistiky na Columbia University, zastávala vysoké posty v mnoha celoamerických časopisech. Během pěti let na pozici šéfredaktorky časopisu Working Mother každý týden zodpověděla stovky dotazů čtenářek, které potřebovaly poradit s náročnými úkoly, jež před ně staví mateřství a kariéra.

Teresa Palaganová,

v posledních 15 letech spisovatelka a redaktorka, z toho osm let v časopise Working Mother, kde momentálně zastává pozici vedoucí jedné z rubrik. Oceňovaná novinářka pracovala v mnoha celoamerických časopisech a kromě článků o rodičovství, zdraví a životním stylu psala o nejrůznějších tématech od vinařství a vydávání časopisů po lázeňské kúry a správný výběr bot. Teresa je nejspokojenější, když pomáhá pracujícím matkám čelit zapeklitostem, jaké obnáší současná výchova.

Michele Borbová, Ed. D.,

matka tří synů, je odbornice ve věcech rodičovství a výchovná psycholožka, jakož i pravidelná přispěvatelka do televizního pořadu Today. Cenami ověnčená autorka 23 publikací, naposledy Velké knihy výchovných řešení: 101 způsobů, jak se vyrovnat s každodenními problémy a nejděsivějšími obavami.

Zobrazuji položky: 1 až 1 z 1
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80