Knižní web

Tituly autora Senor Dan, Singer Saul

Sledovat autora

Saul Singer

Saul je publicistou a bývalým redaktorem úvodní stránky deníku Jerusalem Post. Historik Michael Oren označil jeho knihu Confronting Jihad: Israel’s Struggle and the World After 9/11 za „povinnou četbu pro každého, kdo se zajímá o Blízký východ, ať jde o laika nebo odborníka.“
Singer přispívá do řady různých médií, k nimž patří Wall Street Journal, Commentary, Moment, New Leader, bitterlemons (izraelsko-palestinský elektronický časopis) a PostGlobal, mezinárodní blog deníku Washington Post.
Předtím, než se v roce 1994 odstěhoval do Izraele, působil jako poradce amerického Kongresu (poradce pro sněmovní výbor pro zahraniční záležitosti a pro bankovní výbor amerického Senátu).
Saul Singer bydlí v Jeruzalémě se svou ženou a třemi dcerami.

Dan Senor

Dan, člen sekce zaměřené na Blízký východ v rámci americké organizace Council on Foreign Relations, se zabývá strategiemi, politickými a obchodními vztahy na Blízkém východě.
Ve funkci poradce americké vlády pro zahraniční styky pobýval v Iráku, kde byl jedním z nejdéle působících civilních představitelů a za své služby získal nejvyšší civilní vyznamenání udělované Pentagonem. Působil také jako poradce Pentagonu pro velitelství Central Command v Kataru a jako poradce pro zahraniční politiku a komunikace v americkém Senátu.
Studoval v Izraeli a na Harvard Business School a procestoval arabský svět. V rámci svých podnikatelských aktivit investoval do řady izraelských a amerických nově založených podniků a v současné době pracuje pro globální investiční fond se sídlem v New Yorku.
Senorovy analytické články se pravidelně objevují v deníku Wall Street Journal. Píše také pro New York Times, Washington Post, Weekly Standard a pro časopis Time.
Žije v New Yorku se svou ženou a dvěma syny.

Nejsou k dispozici žádné tituly tohoto autora odpovídající zadaným kritériím.