Knižní web

Tituly autora Sharon Osbourne

Sledovat autora

Sharon Osbourneová (*1952)

Sharon je britská mediální hvězda, hudební manažerka, úspěšná podnikatelka a autorka dvou nesmírně populárních autobiografií, z nichž první se prodalo před dva miliony výtisků. Do povědomí široké veřejnosti se dostala vztahem a později manželstvím s Ozzy Osbournem, o jehož kariéru se starala po jeho odchodu z heavymetalové skupiny Black Sabbath.
Skutečným průlomem bylo vystupování (s celou rodinou) v reality show Osbourneovi, kterou v roce 2002 začala vysílat stanice MTV – mimořádnou sledovanost seriálu zajistilo mimo jiné její rozhodnutí pokračovat v natáčení, přestože jí diagnostikovali rakovinu. Později se stala porotkyní a jednou z tváří soutěží X Faktor a Amerika má talent.
Osbourneová stála rovněž u zrodu populárního a hojně navštěvovaného heavymetalového festivalu Ozzfest.
Je autorkou vlastního životopisu Extrém, který se v roce 2005 celých patnáct týdnů držel na seznamu neprodávanějších titulů Sunday Times. V květnu 2006 získala při udělování Britských knižních cen titul „Autobiografie roku“. Neméně úspěšné bylo i pokračování Přežít (2007). V roce 2009 ji Sunday Times zařadily na dvacáté páté místo mezi nejbohatšími Britkami.

Nejsou k dispozici žádné tituly tohoto autora odpovídající zadaným kritériím.