Knižní web

Tituly autora Taylorová Shirley, Lesterová Alison

Sledovat autora

Shirley Taylorová

Shirley je odbornice na oblast obchodní korespondence a komunikačních dovedností. Pochází z Velké Británie, pracovní zkušenosti však nasbírala v rozmanitých kulturních prostředích: v Singapuru, v Bahrajnu i v Kanadě. V oblasti výuky a školení praktických dovedností má více než dvacetiletou zkušenost.
V roce 2002 se rozhodla natrvalo usadit v Singapuru, kde roku 2007 založila vlastní společnost ST Training Solutions Pte Ltd. Oblíbenost seminářů této společnosti vedla k založení edice „Success Skills“ – publikace z této řady jsou výborným pomocníkem pro všechny, kteří chtějí své znalosti a dovednosti dále rozvíjet.
Shirleyina kniha E-mailová etiketa: Podrobný rádce, jak efektivně nakládat s elektronickou poštou a jak psát zdvořilé, jasné a srozumitelné zprávy, a to v profesním i v soukromém životě je také součástí řady Success Skills a vyšla v našem nakladatelství v českém překladu.

Alison Lesterová

Alison je ředitelkou společnosti AJ Lester Communication Training a jednou ze školitelek společnosti ST Training Solutions. Od roku 1999 se specializuje na oblast rozvoje komunikačních a prezentačních dovedností a na semináře tvůrčího myšlení pro zákazníky v Asii a v Evropě.
Pochází ze Spojených států amerických, svůj přístup ke školení komunikačních dovedností však čerpá ze zkušeností z mnoha rozličných zemí, například z Velké Británie, Číny, Itálie, Japonska, Francie a Singapuru. Alison se věnuje také psaní beletrie a soubor jejích povídek s názvem Locked Out: Stories Far from Home (Bez možnosti návratu: povídky daleko od domova) vyšla v Singapuru v roce 2006.

Nejsou k dispozici žádné tituly tohoto autora odpovídající zadaným kritériím.