Knižní web

Tituly autora Eva Joachimová

Sledovat autora

Eva Joachimová (*1954, Praha)

Eva získala během desítek let od doktora Borise Brina základy čínské kosmologie, od Mistra Li převzala tajné učení HAM YU školy WU XING, které předchází všechny známé obory staré Číny – tradiční čínská medicína, FENG SHUI.Je žákyní přednášejících tradiční čínské medicíny – profesora Leung Kok-Yena na Evropské univerzitě a dále propagátora I-ťingu (YI JING) doktora Michela Vinogradoffa.
Spolupracuje se západními lékaři, původní čínskou medicínu využívá mnoho let hlavně u složitých zdravotních stavů, kde již nelze předpokládat úspěchy západní medicíny (rakovina, alergie, únavový syndrom, opakované záněty, roztroušená skleróza, zdravotní potíže nevysvětlitelné západní medicínou atd.).
O rakovině vydala spolu s praktickým lékařem dr. Radoslavem Svobodou a s imunologem dr. Jaroslavem Svobodou dvě knihy. Kromě využívání metod původní čínské medicíny a jejich propojování s medicínou západní zpracovává projekty FENG SHUI na bázi propočtů osobních energií člověka, času a prostoru. Personalistům umožňuje efektivní orientaci v pracovní i sociální sféře (rekvalifikace, výběrová řízení…), vztahovými propočty se dostává do hlubokých vod mezilidských vztahů.
Celistvý a bezesporný pohled se snaží tlumočit čtenářům v postupném vydávání Cesty bílého jeřába, která by v devíti dílech měla obsáhnout základní taje jinové i jangové sféry, světa bytí i nebytí. Přednáší základy původního čínského učení HAM YU a starých čínských praktik, které z něho vycházejí, na seminářích školy Cesta bílého jeřába.
Publikuje v různých časopisech, umění starých čínských mistrů popularizuje v televizních a rozhlasových pořadech.
Více na webových stránkách www.joachimova.cz

Zobrazuji položky: 1 až 6 z 6
Zobrazit po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80