Vaříme s Láďou Hruškou. Levně a chutně

neuveden

Nakladatel:-
Počet stran:160
Vazba:Kniha, paperback
Formát, hmotnost:153 × 203 mm, 312 g
Koupit

Populární potravinový inspektor a reportér TV NOVA Láďa Hruška vstoupil do povědomí českých diváků také jako kuchař a dokázal, že vařit se dá levně a přitom chutně. Sestavil sbírku unikátních a většinou jednoduchých receptů na přípravu domácího pečiva, mléčných výrobků, polévek, sladkých i slaných hlavních jídel, dezertů, moučníků a dalších dobrot doslova za pár korun.

Zkuste třeba domácí loupák potřený jahodovou marmeládou s vínem ke snídani, na oběd pizzu z pomazánkového másla a ke kávě nugátové croissanty.

Podráždíte chuťové buňky a potěšíte peněženku!

Kuchařka obsahuje 63 receptů.


Ladislav Hruška (* 1978)
Vystudoval pedagogickou fakultu na univerzitě v Hradci Králové a hned po škole nastoupil jako učitel na základní školu v rodném Městci Králové. Novinářskou kariéru zahájil jako externí redaktor Nymburského deníku.
V současné době působí ve zpravodajství TV Nova. Do povědomí diváků se zapsal rolí potravinového inspektora, který dohlížel na čerstvost a kvalitu potravin v obchodních řetězcích. Nyní v rámci rubriky Levně a chutně předkládá divákům recepty, které sám připravuje. Od října tohoto roku bude mít na TV Nova vlastní pořad o vaření.